Villa Pajalehto on 2018 valmistunut korkealaatuinen paritalo rauhallisella Etelärakan alueella. A ja B- puolet ovat lähes identtiset, ainoastaan värimaailmalla saattaa olla eroavaisuuksia.

Huoneistosta:

Vuodepaikat pedattu kymmenelle henkilölle per huoneisto. Alakerrassa on miellyttävä lattialämmitys. Lisälämpöä ja tunnelmaa varten tupa-keittiöstä löytyy kaunis ja varaava takka. Keittiön varusteluun panostettu. Erillinen tilava wc, lisäksi wc pesutiloissa. Helposti lämmitettävä sauna, jossa kelpaa löylytellä aktiviteettien tai miksei vaikka aamupalan jälkeen. Takapihalla myös sievä terassi. Astiastot 12 henkilölle per huoneisto. Yläkerrassa kaksi erillistä makuuhuonetta sekä aula, jossa internetillä varustettu televisio ja vuodesohva. Molemmissa huoneistoissa on käytetty laadukkaita materiaaleja sekä kalusteita.

Suuri etupiha, johon sopii hyvin useampikin auto. Autojen lämmitykseen tarkoitettuja pistorasioita löytyy kahdeksan kappaletta, jotka sijaitsevat talon ulkoseinässä (osaan tarvitaan joko pitkä lämmitysroikka tai jatkojohto). Lisäksi varasto, josta löytyy mm. polttopuita, kierrätyspiste ja suksien voiteluteline.

Sijainti:

Valaistulle hiihtoladulle/kuntopolulle n. 100 m. Levikeskukseen, Zero Pointiin ja lähimpään kauppaan on matkaa autolla n. 3,5 km.
Golf kentälle ja Koillisrinteille n. 2 km, ski-bussille n. 500 m. Moottorikelkkareitille pääset suoraan pihasta.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Huom! Jollei loppusiivousta ja lakanoita ole tilattu etukäteen, niin ne tulee hoitaa itse. Loppusiivous mökissä olevien ohjeiden mukaisesti ja omat lakanat, sekä pyyhkeet mukaan mökille.

Etusivulle

fiFinnish
en_GBEnglish fiFinnish